Om KVANDAL

Kvandal produserer kjøkken, bad og garderobe innredninger til boligen, leiligheten, hytten, fritidshuset, bedriften og offentlige bygg. Siden starten i 1985 har vi produsert og levert mange tusen innredninger. Våre innredninger er ikke som alle andre. Hos oss kan du gjøre dine personlige valg - alt fra spesielle mål på skap, spesiell design på skap, spesielle løsninger i skap og mange alternativer til farger, matrialer også innvendig i skap. Vi har også et stort utvalg av tilbehør/utstyr i skap, vask, avfalsortering, armaturer, ventilatorer, elvarer m.m.

Salg

Hos oss får du også din personlige konsulent som vil hjelpe deg med løsning, design, modell og pristilbud. Vårt mål er at du skal oppleve at vi er en "produsent" med god service, gode løsninger, riktige leveranser og gunstige priser. Vi er ikke som alle andre. Her er det ingen mellomledd, vi vil ha direkte kontakt med våre kunder. Vi jobber hardt for å være en innredningsprodusent som lever i beste velgående. Hos oss får du - kontakt Direkte med produsent, vi er meget fleksible på løsninger og spesialmål, har god produktkompetanse, informativt datasystem med spesifikasjoner som sikrer riktige leveranser og meget gunstige priser.

Produksjonen

Bedriften legger ned store ressurser i kvalitetssikring. Med nye datastyrte maskiner og et meget godt utarbeidet datasystem sikrer vi deg som kunde den beste behandling. Bedriften opplever at vår markedsandel på kjøkkeninnredninger er voksende. Antall kundehenvendelser har økt for hvert år. Hovedgrunnen til den store interessen håper vi er mange fornøyde kunder gjennom mange år.

Strategi, systemer og kompetanse

Bedriftens målsetting er å oppfylle kundens ønsker og behov for fleksible løsninger. Dette sikres ved en løpende produkt- og prosessutvikling, markedstilpasning, samt bred kompetanse på alle felt i bedriften. Vi har også satset på databaserte designverktøy som vi har utviklet slik at vi kan sikre en riktig og komplett leveranse til Deg.

previous
next

Se produksjonen

Her kan du se noen bilder fra vår produksjonshall med mange moderne CNC styrte maskiner. Vår fabrikk er en av de mest moderne innredningsfabrikker i Norge.

Våre lokaler

Vil du besøke oss eller bare se vår lokaler på på Leland i LEIRFJORD ser du noen bilder her.

previous
next

Hvem er vi...

Daglig Leder

Øystein Kvandal - Mobil: 95181025 - E-post: 01@kvandal.net - Erfaring fra bransjen siden 1985

Hvem er vi...

Selger og Designer

Kjell Otto Kvandal - Mobil: 90974398 - E-post: 05@kvandal.net - Salgserfaring siste 20 år og Produksjonen 10 år.

previous
next

30 år i bransjen

I vårt arkivrom har vi avisutklipp, dokumenter og bilder m.m. helt tilbake fra oppstarten sommeren 1985. Hos oss er mye historie og erfaring fra disse 30 årene. Alt fra ombygging til utbygging og nye maskiner m.m......