Om produktet

Våre KVANDAL innredninger er blitt produsert og levert helt siden starten i 1985. Vi leverer kjøkken - kjøkkeninnredning - kjøkkeninnredninger - hyttekjøkken - hyttekjøkkeninnredninger - hytteinnredninger - bad - badinnredninger - garderobe - garderobeinnredninger og innredninger til andre rom. Innredningene våre har vært og er under konternuerlig utvikling. Det er kundenes ønsker, behov og tilbakemeldinger som har formet og former vårt fremtidige produkt. På denne nettsiden vil vi beskrive, vise bilder og noe film om produktet vi produserer og leverer. Vi er en produsent med mange muligheter og vi kan levere mange spesielle løsninger og detaljer etter ditt ønske, men vi klarer aldri å vise alt på denne nettsiden. Du velger selv tema som er av interesse for deg og mangler du eller ønsker noe mere informasjon er det bare å ringe 75048422 eller sende epost til salg@kvandal.net.

Fronter

Våre frontmodeller(dører) kan velges ut fra farve, design og materialer. I vår FDV beskrivelse kan du lese om type materialer og overflate m.m. Det er også muligheter i vår nettside for Farge, Design og Materialer "søk" etter din ønskede innredning. De mest populære modellene er solgt til mange hundre kunder og noen av de mest tidløse selges over mange år. Finn også du din innredning fra vårt store utvalg i menyen "Våre innredninger" og "Galleri"

Skrog

Vi leverer mange farver/materialer utvendig og innvendig i alle skap. Til alle "våre innredninger" leverer vi skrogene(skapene) i Matchende farve. Du kan også velge hvilken som helst farve/materiale fra vårt sortiment til dine skrog, skuffer, foringer, sokler og tak avslutninger.

Sider og Foringer

Til vår innredninger kan du også velge spesielt eksklusive farger/materialer som matcher front(dører) etter ønske i alle synlige sider og foringer. Foringer kan også tilpasses bredde nøyaktig etter målene på rommet.

Benkeplater

Våre benkeplater tilpasses etter mål og hovedmengden leveres i høytrykk laminat på sponplate. Vi leverer også betydelige mengder benkeplater med massiv tre forkant list i et stort utvalg av farver/materialer. Det er også blitt levert stein til noen av de mest eksklusive innredningene.

Lister

Alle våre modeller har Lister for montering under, mellom og oppå skap. Listene leveres i mange farger, design og materialer tilpasset den enkelte modell. Det ofte listene som gir innredningen særpreg med det endelige og ønskede resultatet.

Grep (Håndtak og Knotter)

Vi anbefaler grep (Håndtak og knotter) til de fleste av våre innredninger fra vårt lager. Farge, design og matrialer i grep er for mange et valg av stor betydning for det endelige og ønskede resultatet. Vår leverandør Nibu AS har et meget stort utvalg av Håndtak og Knotter som vi kan levere med din innredning eller du kan kjøpe fra vår nettbutikk.

Avslutninger

Avslutninger mot gulv og tak (sokkel og tak avslutning) leveres mest med standard mål i løpemeter, men vi kan også levere tilpasset til akkurat ditt rom nøyaktig etter dine veggmål og takhøyde. Ytterste side til høgskap og overskap kan også tilpasses din takhøyde og leveres tilpasset til rommets takhøyde. Mest brukte standard takhøyde i Norske hus er 2400 millimeter.

previous
next

Teknisk

Sokkelbein

Beinene skal justeres slik at skapene står i water. Dette er viktig for å oppnå et pent resultat. Monteringen må være nøyaktig og vi anbefaler å bruke god tid til planlegging.

Teknisk

Rygg i skap 16mm

Alle skrog(skap) som vi leverer, produseres med 16mm Rygg. Ryggen er tappet inn i sidene, skrogene er derfor meget solid og stabil.

previous
next

Pakking

Pakkes på paller

Vi pakker alle våre innredninger på paller. Dette planlegges godt og utføres med kvalitet å unngå transportskader.

Pakking

Montering linje

Montering linjen vår er CNC styrt. Sensorer måler størrelser på alle skrog og beregner trykket før skroget automatisk presses sammen til limet er herdet. Skapene kommer etter liming videre på linjen for montering av tilbehør. Etter ferdig montering av utstyr og tilbehør pakkes alle skapene på paller.

previous
next

Levering

Lasting på bil

Vi sender det meste av våre varer med Nor Lines. Noen av våre kunder henter selv.

previous
next

Montering

Festing i vegg

Våre skrog/skap kan hvor som helst festes i vegg med skruer gjennom vår 16mm tykke Ryggplate. Dette forenkler ofte jobben med å feste i vegger med gips, panel og spon slik at skruing treffer kubbing eller stav i veggen.

previous
next

Bruk

Løsne skuffe

Skuffene dine kan løsnes hurtig og enkelt. Hold litt løft oppover samtidig som du drar ut skuffen til den bråstopper. Når du skal sette denn inn igjen er det bare å legge den i skinnen og skyve forsiktig til den er helt inne med et klikk.

Bruk

Løsne Hengsel

Dørene kan løsnes hurtig og enkelt fra skroget med å trykke i bakant på hengselen. Hengselen kan også løsnes enkelt fra døren med å åpne lokket over innfesting.