Rett Antikk Sort Eik - Nostalgi med Antikkslipt Eik

Bestselger med høg Kvalitet  
Ønsker du kjøkken med en Antikk stil og som passer til hytta eller boligen din, kan Antikksort være midt i blinken. Fargen er valgt for å passe sammen med aldringsmalte, sorte møbler. Mange vil si at dette er et typisk til Norske Hyttekjøkken .

Etter påføring av farge blir frontene forsiktig slipt i kantene, for så å bli klarlakkèrt til slutt. Dette for å fremheve den Antikke stilen, som du vil ha glede av i mange år.

Solide skrog
Skrogene våre har en 16mm ryggplate som er tappet inn i sidene. Dette gir innredningen en meget solid teknisk løsning for transport og montering. Feste i vegg gjøres hvor som helst direkte gjennom ryggplaten. Innvendig i skap får du også et utseende som matcher 100% med sidene og hyllene i skapet. Nesten alle andre innredningsmerker har en 3mm ryggplate som ofte kan være utsatt for skader og som gir få muligheter festing i vegg.
 
Ta kontakt i dag, så hjelper deg med løsning, design og modellvalg!

 

Hjemme hos June fra TRØGSTAD

Alle våre kunder får muligheten til å legge ut bilder av sitt ferdige kjøkken.

Vi er kjempefornøyd med kjøpet og det var enkelt å montere. Men vi har brukt 5 år på grunn av sykdom og økonomi. Nå er vi endelig i mål og vi elsker det nye kjøkkenet og bruker det isteden for stue. Er husets samlingsplass.

Se hvordan resultatet ble

Hjemme hos Tore og Kirsten Merete fra LEIRFJORD

Alle våre kunder får muligheten til å legge ut bilder av sitt ferdige kjøkken.

Dette er et flott kjøkken med mange fine detaljer. Oppbygd oppvaskmaskin med micro over er en praktisk løsning og god utnyttelse av plassen. Kjøkkenet har også Stein benkeplater. Du kan i stor grad sette Standarden for huset ditt med et kjøkken som dette. Vil også du gjøre det samme som Kirsten og Tore ? - planlegge kjøkkenet sammen med oss....

Se hvordan resultatet ble

Hjemme hos Bjørn fra LEIRFJORD

Alle våre kunder får muligheten til å legge ut bilder av sitt ferdige kjøkken.

Dette gir boligen et eksklusivt preg og er et godt valg hvis du ønsker en tidløs innredning.

Se hvordan resultatet ble

 

Anbefalt

Foo

Benkeplater
905 ST22 Malawi Brun
418 TS Stav Eik
225 Q Grå Eik