Nettbutikken

KVANDAL AS produserer og leverer KVANDAL kjøkken, bad og garderobe innredninger. Siden starten i 1985 har vi utviklet kvalitetsinnredningen KVANDAL og levert til mange tusen kunder i hele Norge. Våre produkter selges og leveres direkte til deg uten noe mellomledd, og du kan ta kontakt med oss og få designet og prisberegnet din innredning. Det er bare å ringe oss på Telefon 75048422 elller sende en forespørsel på mail salg@kvandal.net.
 
For å øke servicegraden ut mot forbruker har vi nå åpnet nettbutikk. Vi tilbyr et stort produktsortiment med tilbehør/utstyr til innredninger fra våre leverandører.
I nettbutikken vår finner du produkter fra Nibu, BSH, Eico, Intra, Norcool, Røros Metall og KVANDAL. Det kan finnes produter som ikke er tilgjengelig den første tiden etter lansering av vår nye nettbutikk (November 2015).
 
Hvis du ønsker kjøpe hengsler, håndtak, karuseller, utrekkskurver, vask, badservant, blandebatteri, avfallsystem, belysning, småelektrisk apparater, ventilator, elvarer m.m. til din innredning?  Da kan vi hjelpe deg Direkte fra vår nettbutikk. Vi kan også gi deg personlig suport på telefon 75048422 eller på mail til nettbutikk@kvandal.no hvis du trenger hjelp til å finne dine ønskede eller riktige produkter.
 
Vi gjør oppmerksom på at det er kun de produktene du ser i nettbutikken som er tilgjengelig for nettsalg. Har du spørsmål om øvrige serviceprodukter, ta kontakt med oss på nettbutikk@kvandal.net.
 

Gå til nettbutikk